Waarom is mijn woning vandaag nog steeds niet verkocht? (0/10)
28 juni 2019 
3 min. leestijd

Waarom is mijn woning vandaag nog steeds niet verkocht? (0/10)

 

Dit blog-bericht en deze video maken deel uit van een 10-delige videoreeks “Waarom is mijn woning vandaag nog steeds niet verkocht?”. Wil je hierover meer weten? Klik hier om je in te schrijven en ontvang de volgende dagen (om de andere dag, behalve op zondag) een mail met daarin telkens één van de redenen waarom je woning nog niet is verkocht.

Hallo, bedankt voor je inschrijving op de website “online-vastgoed.be” Wil je ook weten waarom je woning vandaag nog steeds niet verkocht is? Vraag je je soms af hoe het komt dat er niemand je woning wil bezichtigen? Behalve alle makelaars uit de regio? Of slaap je soms slecht omdat je dubbele maandlasten hebt en niet weet hoe lang het nog zal duren? En vraag je je ook wel eens af of de zoveelste prijsverlaging nog wel zin heeft? Kortom, wil je weten wat de 10 belangrijkste redenen zijn waarom je woning nog niet verkocht is? En misschien nog belangrijker, wil je graag weten wat je er zelf aan kan doen om het tij te keren? Kijk dan verder naar deze video. Lees je liever? Ga dan naar het blog-bericht op onze website.

Bitmoji Image

Allereerst wil ik me graag even voorstellen. Mijn naam is Philippe en ik ben zaakvoerder (en uiteraard erkend vastgoedmakelaar) bij “online-vastgoed.be”. Ik ben er namelijk van overtuigd als je je woning succesvol wil verkopen, kan je dat vandaag op een heel andere manier en veel voordeliger dan bij de meeste traditionele makelaars. Daarom heb ik “online-vastgoed.be” opgericht. De online-vastgoed-website helpt je namelijk om zelf je woning te verkopen volgens een heel nieuwe methode. In de volgende mailberichten wil ik je namelijk aantonen hoe jij zelf een positieve invloed kunt hebben op de verkoop van je woning en dit door het toepassen van een aantal concrete tips.

Genoeg nu over mezelf, laten we het eens over jou hebben. Waarschijnlijk staat je woning nu te koop en zul je je afvragen waarom je woning vandaag nog steeds niet verkocht is. Vermoedelijk heb je er ondertussen bij neergelegd omdat het wel aan de huidige marktsituatie zal liggen, en daar kan je zelf immers weinig aan veranderen … Er staan tegenwoordig zoveel woningen te koop en daardoor lijkt het soms alsof er minder woningen verkocht worden. Dit betekent natuurlijk niet dat er géén huizen of appartementen verkocht worden.

Bitmoji Image

Maar hoe zorg jij er nu voor dat juist jouw woning verkocht wordt en niet die van de buren even verderop in de straat? Met andere woorden, wat kun je zoal verwachten van online-vastgoed.be? In een reeks opeenvolgende mails krijg je het antwoord op veel voorkomende redenen waarom een groot aantal woningen niet meteen verkocht wordt. Om het een beetje overzichtelijk te houden, hebben we deze informatie verdeeld per onderwerp zodat je door de bomen het bos nog kan zien. De komende dagen (meer bepaald om de andere dag, behalve op zondag) ontvang je een mail met daarin telkens één van de redenen waarom jouw woning vandaag waarschijnlijk nog niet verkocht is EN wat je daaraan kunt doen. Ik geef je alleen redenen waar je zelf invloed op kunt hebben.

Ik ben ervan overtuigd dat de waardevolle tips uit de volgende mailberichten je kunnen helpen om je woning vlotter te verkopen. De volgende mail met de eerste waardevolle tip ontvang je vandaag nog. Hier zal ik verder ingaan op een zeer belangrijk onderdeel van de verkoop, namelijk de eerste indruk van je woning. Ik zal je tips en adviezen geven over hoe je je woning maximaal kunt presenteren en ik geef je een lijst met de 9 meest voorkomende fouten van huizenfoto’s op het internet.

Hou het niet enkel bij het lezen van deze mails, maar kom direct in actie! Afwachten in de woningmarkt is geen optie. De koper komt niet vanzelf, maar je zult zelf naar hem op zoek moeten gaan!

Tot volgende video.

Reactie plaatsen