Finover - Verzekeringen
20 oktober 2018 
4 min. leestijd

Finover - Verzekeringen

Verzekeren / Lenen / Sparen / Beleggen

online-vastgoed.be streeft niet enkel naar de betere service in verkoop en verhuur voor je eigendom. Ook inzake verzekeren, sparen of beleggen willen wij de de beste service garanderen. Precies daarom werkt online-vastgoed.be nauw samen met gerenommeerde partners in verschillende aanverwante beroepen aan het vastgoed.

Finover bvba is de vennootschap achter Kenens & Pellens, en staat voor “jouw Financiele Onafhankelijkheid Verzekeren“. Hun doel is : wat er ook gebeurt met jou, je gezin, je zaak of jouw roerend en onroerend vermogen, je hoeft er financieel niet onder te lijden als je goed verzekerd bent.

Zij bieden je een volledig gamma flexibele oplossingen die perfect inspelen op jouw eigen activiteit en situatie, zowel voor particulieren als voor ondernemers.

Zij streven naar een persoonlijke en optimale dienstverlening, aangepast aan eenieder zijn belangen, en met de beste prijs-kwaliteit bij een van hun partnerverzekeraars AXA, AG, Vivium, DKV en DAS.

Zij geven je service op maat voor je verzekeringen, beleggingen en leningen.

Met kantoren in Neerpelt, Hasselt & Paal-Beringen biedt Kenens & Pellens makelaarskantoor  al meer dan 50 jaar een optimale en persoonlijke dienstverlening aan op vlak van verzekeringen, beleggingen en leningen voor particulieren en KMO’s.

Een schuldsaldoverzekering afsluiten of niet?

Voorbeeld 1: Sara 32 jaar

“Twee jaar geleden stierf mijn man. Ik bleef achter met 2 kleine kindjes en een hoop kosten. Emotioneel is het zwaar, maar financieel is mijn man gelukkig vooruitziend geweest. Dankzij onze schuldsaldoverzekering werd onze lening afbetaald en kan ik in ons huis blijven wonen. Bovendien had hij ook een overlijdensverzekering, wat zorgt voor een aanvullend kapitaal. Zo kan ik mijn kinderen nog steeds de beste zorgen geven.”

Voorbeeld 2: Marc 49 jaar

“Vorig jaar heb ik onverwachts afscheid moeten nemen van mijn vrouw. Met een dochter aan de universiteit en op kot, en een zoon die net zoals zijn zus voor zijn 18de verjaardag zijn 1ste autootje verwachtte, zou het financieel zeer zwaar worden. Maar mijn vrouw zou mijn vrouw niet geweest zijn, moest zij daar niet aan gedacht hebben. Dankzij haar overlijdensverzekering hoef ik mij geen financiële zorgen te maken.”

Met een schuldsaldoverzekering hoeft u zich geen zorgen te maken over uw lening bij overlijden. Maar is dit altijd voldoende?

Oplossing: een tijdelijke overlijdensverzekering voor de sleutelmomenten in uw leven

Een tijdelijke overlijdensverzekering met een vast kapitaal garandeert u de uitbetaling van een vooraf vastgelegd bedrag aan uw dierbaren als u vroegtijdig zou overlijden. Er zijn momenten in het leven waarop deze verzekering gewoonweg onmisbaar is. Kinderopvang voor de aller- kleinsten, een auto voor de jongste die leert rijden, een kot voor de oudste, … grote kosten die blijven of u er nu alleen of met twee voor staat.

Een mooie tuin? de onmisbare troef voor kleine paradijsjes …

Een mooie tuin vraagt een aanzienlijke investering. Planten, bomen, werktuigen en tuinmeubels … de waarde (sentimenteel en financieel) van dit alles loopt al snel op. U wilt dan ook de beste bescherming en een performante oplossing waarop u kunt rekenen bij elk probleem, groot of klein? Dan is Pack Tuin echt iets voor u.

Een hagelbui brengt grote schade toe aan uw tuin en herleidt uw rozenperk tot een trieste modderpoel.
Uw tuin zal snel weer schitteren als tevoren.
Pack Tuin voorziet in de herstelling van uw tuin na een hagelbui of een blikseminslag, maar ook wanneer hij door loslopend wild vernield werd.

Uw nieuwe tuinset wordt ’s nachts gestolen.
Gelukkig vergoedt Pack Tuin u wanneer uw tuinmeubelen of de tuinwerktuigen die buiten bleven staan, gestolen werden. En u bent ook verzekerd voor de schade die dieven, een storm of een natuurramp aanrichtten.

Uw ondergrondse stookolietank lekt en vervuilt zo uw grond.

Pack Tuin vermenigvuldigt de vergoedingen voorzien door uw contract met 2,5. U kunt terugvallen op een budget dat kan oplopen tot 14 900 EUR voor de sanering van uw grond. En dit bedrag kan klimmen tot 66 800 EUR als u ook de Alle Risico’s Woning onderschreven hebt!

Zo blijft uw tuin voor altijd een oase van rust en plezier!

Top Woning. Verzeker u in alle eenvoud … en in alle zekerheid!

  • Een vertrouwenscontract, helder en zeker
  • IJzersterke waarborgen voor uw gebouw … en voor alles wat erin staat
  • Uw plus: de Bijstand Woning 24 uur op 24, aangeboden bij uw Top Woning
  • Het Pack Woning+, nóg meer voor uw woning
  • Het Pack Home & Assist+, optimale bijstand met of zonder schadegeval
  • Het Pack Tuin, de onmisbare troef voor kleine paradijsjes
  • Het Pack Zwembad, beleef een maximum aan waterpret
  • Het Pack Ik bouw, ik verbouw, een echte Omnium voor uw (ver)bouwprojecten
  • De Rechtsbijstand Brand, aan uw zijde wanneer het tegenzit

Tips en advies: de rechten en plichten van een huurder

Als huurder hebt u zowel rechten als plichten. Lees hier welke regels u beschermen als huurder van een woning, en aan welke regels u zelf moet voldoen.

Als u een woning huurt als hoofdverblijfplaats, valt de huurovereenkomst onder de Woninghuurwet. De bepalingen van deze wet zijn van dwingend recht. Dat wil zeggen dat het huurcontract deze bepalingen moet volgen.

Maak vrijblijvend een afspraak om je financiële onafhankelijkheid te verzekeren!

(klik op logo)

Reactie plaatsen